задания по Passive.Помогите пожалуйста!
1) In Greece  the Olympic Games (hold) once in four years.
     a) are being held
     b) were held
     c) are held

2) Margaret ( know) to be a very industrious person.
     a) is known
     b) is been known
     c) has been known

3) A police car came when the injured man ( carry off) the road.
    a) was being carried off
    b) has being carried off
    c) was been carrying off

4) The doctor said that Tommy`s leg ( x-rayed) the following day.
   a) will be x-rayed
   b)will have been x-rayed
   c) would be x-rayed

5) The problem ( study) for three years,but they havent got any result yet.
    a) has being studied
    b) has been studied
    c) was srudied
 

6) Dad phoned us and asked if our luggage ( already/pack)
   a) was already being packed
   b) was packed
   c) had already been packed

7) Look! The bridge ( repair)
   a) has being repaired
   b) is being repaid
   c) is been repaired

8)This book ( republish) in September.
   a) will be republished
   b) will have republished
   c) would been republished

9) What a pity,John wont come.He ( tell) about teh meeting beforehand.
    a)should be told
    b) should have been told
    c) should been told

10) The letter and the parcel (post) tomorrow.
   a) will be post
   b) will be posted
   c) will have been posted

11) the day before yesterday we ( invited) to the restaurant by Tom Jenkins.
   a) were invited
   b) are invited
   c) invite

 Мои ответы: 11- а
                     10-b
                      8-a
                      7-b
                      6-c
                      5-b
Остальное никак >< Мои вечные проблемы с Пассивом..

2 Ответы

0оценить

9.b , 4.c, 3. a, 2.a, 1.c.

Спасибо,добрый человек!)))

0оценить

1.B 2.A 3.C 4.B 5.A 6.A 7.B 8.B 9.A 10.C 11.B 12.A точно правильно учительница проверила

Ваш ответ

...

Учим Языки (u4yaz.ru) — онлайн сообщество для изучения иностранных языков, в форме открытой базы знаний. Получайте помощь в изучении языка. Английский для начинающих и продвинутых.
Узнайте как выучить английский, немецкий, французский, испанский, итальянский и другие иностранные языки вместе с нами! Повышайте свой уровень английского и других иностранных языков.